Patries
 
home
wandelcoach
yoga
mindfulness
cv
 
 
  peru vrouwtje
 

 


Over mij

Mijn werk als casemanager bij de Sociale Dienst heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. Het was een mooie taak om mensen te begeleiden om weer grip op hun leven te krijgen. Maar op een gegeven moment was de koek op. Het werk paste niet meer bij mij. Ik zag dit niet tijdig in, en raakte opgebrand.

Mezelf kwijtgeraakt…
Ik was kwijtgeraakt wat ik zelf écht belangrijk vond in het leven, en dreef steeds verder bij mijzelf vandaan. Ik miste het plezier. Energie. Flow. Alle kansen die ik toen van mijn werk heb gekregen om verder te groeien, heb ik aangepakt. Daar ben ik nog steeds dankbaar voor!  

Mijn eigen weg volgen
Ik ging mijn eigen weg, en volgde o.a. de opleiding tot mediator. Het werken als mediator vond ik zeer boeiend. Want ik zie altijd mogelijkheden en kansen! Ook als communicatietrainer en (arbeids)coach gaf het mij enorm veel voldoening om mensen vooruit te helpen.

Nieuw hoofdstuk
Toch voelde ik dat het tijd werd voor een nieuw hoofdstuk in mijn boek. Doordat ik zelf merkte wat mindfulness mij had opgeleverd, voelde ik zo sterk: “Ik wil ook aan anderen overbrengen wat mindfulness kan betekenen!” Daarnaast kwam ook yin yoga op mijn pad. En ben ik mij gaan verdiepen in gezonder en bewuster leven.

Ontbrekend puzzelstukje gevonden
Het coachen van mensen heb ik in de afgelopen 20 jaar altijd met veel plezier gedaan. Toch miste ik iets bij het coachen op kantoor. Tijdens mijn wandelcoachopleiding viel ook dit ontbrekende puzzelstukje op zijn plaats. Nu kan ik als wandelcoach én coachen én volop gebruik maken van de krachtige elementen die de natuur ons geeft!

Be YOU
Ik word er blij van als ik mensen weer zingeving en levenslust kan geven. Als ik een richtingaanwijzer voor ze kan zijn, zodat ze (weer) gaan stralen van binnenuit. Omdat ze helemaal zichzelf zijn! Be YOU! Net zoals ik mijzelf weer ben geworden. Net zoals deze dame uit Peru (op de foto) helemaal zichzelf is, en helemaal straalt!

Interview
Lees ook het interview met Patricia in Yoga International

Samen nieuwe stappen zetten?

Wil jij ook weer stralen? En samen met mij nieuwe stappen zetten? Lees dan verder op de pagina wandelcoaching, yin yoga 1 op 1 of mindfulness.
Heb je nog vragen? Bel of mail mij gerust via telefoonnummer
06-11197449 of info@beyou-yogaencoaching.nl.
Meer weten over mijn achtergrond? Kijk dan op mijn LinkedIn-pagina

 

 
 
 
 
 
CONTACT


Naam             
Adres             

Telefoon        Patricia van Doorn
Cabeljaustraat 10
1815 GD
   Alkmaar
06 11 19 74 49
E-mail 
LinkedIninfo@beyou-yogaencoaching.nl

linkedin.com/in/patricia-van-doorn/
  linkedinfacebooktwitter