Patries
 
home
wandelcoach
yoga
mindfulness
cv
 
 
  foto1
 

 


Wandelcoaching

Wanneer ’s morgens de wekker gaat… Moet je jezelf dan echt ‘aan’ zetten? En voel je je ook gedurende de hele dag futloos?

Mis je het plezier waar je hart sneller van gaat kloppen? Ben je diep van binnen niet meer blij met het leven dat je leeft? Je piekert. Twijfelt. Je hebt stress. Je bent zo moe…

En misschien heb je dan wel eindelijk die gave baan, en die leuke carrière waar je altijd van droomde… Maar of je er nu nog steeds blij van wordt…?

Je vraagt je te vaak af ‘is dit het nou?’. Je mist zingeving. De twinkeling. De energie. De flow.

Wat wil jij wél?
Ik laat je graag weer voelen waar JIJ wél behoefte aan hebt. Wat jij écht belangrijk vindt in je leven!

We gaan aan de slag via concrete opdrachten. Dan komen vanzelf mooie inzichten: hoe je het wél wilt en wat je nodig hebt om daar te komen. Uiteraard met mijn begeleiding.

Zij aan zij
Wandelcoaching is een vorm van coachen in de natuur. We wandelen hierbij zij aan zij op een mooie plek: door de bossen of de duinen.
De natuur geeft rust, inspiratie en vrijheid. En de buitenlucht geeft letterlijk lucht.

Ik maak dan ook veel gebruik van de elementen van de natuur. Wat raakt jou? Wat zie je, hoor je,  voel je als je buiten bent? Samen met mijn coaching is dit een hele krachtige combinatie.

Zo krijg je helderheid wat voor jou belangrijk is. Je gaat echt – samen met mij – op weg, en zet concrete, mooie nieuwe stappen.

Het resultaat?
Je gaat weer lekker in je vel zitten en krijgt meer energie. Je bent blij en enthousiast, en voelt een frisse wind door je hoofd. Als de wekker gaat, stap je uit bed en heb je weer zin in je dag! Want je leeft weer (of misschien wel eindelijk) jouw verlangen. Je volgt je hart. En dat voelt goed. Want dat klopt altijd.

Alvast even kennismaken?

Wil jij samen met mij nieuwe stappen zetten? Dan nodig ik je graag alvast uit voor een gratis kennismakingswandeling van een half uur in Alkmaar. Hierin kijken we naar jouw vraag, wat ik kan bieden en of we een klik hebben.

Elk traject bestaat uit 4 wandelingen van 75 minuten, in de prachtige natuur van Bergen, Alkmaar of Schoorl of daar waar jij je thuis voelt.

Jouw investering: € 380 ex btw.

Doen? Bel of mail mij dan voor jouw gratis kennismakingswandeling via telefoonnummer 06-11197449 of info@beyou-yogaencoaching.nl. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Tot binnenkort, leuk!

“Als coach vind ik het zelf van tijd tot tijd nuttig om zelf door een objectieve buitenstaander gecoacht of geadviseerd te worden. Jouw coaching gaf mij een ‘helicopterview’ waarmee ik kon reflecteren op een aantal strategische keuzes. Mede door jouw levenservaring en werkervaring voelde het vanaf het eerste moment gelijkwaardig en comfortabel. Heel veel dank daarvoor.”
Frank Jonker, MGI Coaching

“Patricia is zonder aarzelen mijn beste coach en ik heb er aardig wat gehad. Ze werkt vanuit haar intuïtie. Ze wist heel snel, door in de natuur ‘stil te staan’, de vinger op de zere plek te leggen. Datgene waar ik last van had werd helder en de oplossingen ook.”
Simon Cureton, Chief Actuary, RGA Netherlands

 

 
 
 
 
 
CONTACT


Naam             
Adres             

Telefoon        Patricia van Doorn
Cabeljaustraat 10
1815 GD
   Alkmaar
06 11 19 74 49
E-mail 
LinkedIninfo@beyou-yogaencoaching.nl

linkedin.com/in/patricia-van-doorn/
  linkedinfacebooktwitter